Over ons

Zo werkt de website

Wilt u op een eenvoudige manier een offerte aanvragen bij een goede stukadoor? Dan is deze website ideaal. Wij hebben namelijk een systeem ontwikkeld dat automatisch 4 verschillende stukadoors voor u selecteert en daar een offerte bij aanvraagt. In onze database zijn alleen de beste stukadoorsbedrijven te vinden. U weet dus zeker dat u een kwalitatieve maar ook betaalbare stukadoor in handen neemt. Een bijkomend voordeel is dat het aanvragen van de offertes geheel vrijblijvend is. Bent u ook op zoek naar een goede stukadoor die voor een goede prijs uw klus kan klaren? Vul dan snel uw gegevens in en ontvang zeer snel 4 offertes van verschillende stukadoorsbedrijven!

Waarom bieden wij onze diensten aan?

Waarom zijn wij met onze diensten begonnen? In Nederland is er een zeer breed aanbod in stukadoors. Het kan daarom een hele opgave zijn om de juiste stukadoor te vinden. Een offerte aanvragen is een gemakkelijke manier om verschillende stukadoors met elkaar te vergelijken. Echter, het is een tijdrovende klus om zelf op zoek te gaan naar stukadoorsbedrijven en daar een prijs op te vragen. Met onze website willen wij u op een eenvoudige manier aan 4 aantrekkelijk geprijsde offertes helpen. Zo kunt u thuis de verschillende prijzen en diensten met elkaar vergelijken en de juiste keuze maken. Het is dus een snelle manier om kosten te besparen!

Zo kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen

Stucadoor-Offerte is in 2011 ontstaan als een initiatief van SalesWizard BV. SalesWizard BV is een specialist in online marketing en beschikt over een groot netwerk met stukadoors en stukadoorsbedrijven. Met deze website willen wij vraag en aanbod bij elkaar brengen. Dit proces gebeurt uiteraard op geheel onafhankelijke wijze. De offertes zijn daarnaast volledig vrijblijvend. Wij bieden ze aan om u de mogelijkheid te geven om verschillende stukadoors met elkaar te vergelijken en uiteindelijk een weloverwogen beslissing te maken.

Neem contact op voor meer informatie

Maakt u gebruik van onze handige website om offertes aan te vragen? Wij maken graag een kwalitatieve selectie voor u met stukadoors die bij u aan de slag willen gaan. Heeft u behoefte aan meer informatie over hoe u de offertes het beste met elkaar kunt vergelijken? Dan neemt u contact met ons op door te bellen naar 026-2022085 of stuur een e-mail via sales@saleswizard.nl. Wij informeren u dan graag verder over hoe u de offertes kunt aanvragen, met elkaar kunt vergelijken en de juiste stukadoor kunt vinden.