Stucwerk per m2 offerte

Gepubliceerd door op mei 24, 2022 in Uncategorized | Geen reacties

Hoe een offerte voor stucwerk per m2 opbouwen?

Bent u op zoek naar een geschikte afwerking voor de muren en plafonds van uw woning? Dan is stucwerk één van de mogelijkheden. Stucwerk is het glad maken van het oppervlak. Hierdoor ontstaat er een naadloze, egale wand. Dit wordt vooral bij nieuwbouw veel toegepast. Maar wat kost stucwerk? De prijs wordt altijd per m2 bepaald. Daarnaast zijn er nog een aantal factoren die van invloed op de prijs van het stucwerk zijn. Bent u benieuwd hoe een stucwerk offerte per m2 precies wordt opgebouwd? Lees dan snel verder, want wij vertellen u er meer over.

Offerte per m2

De offerte van stucwerk wordt berekend per m2. U betaalt dus per m2 en niet in één keer voor een afgesproken bedrag. Maar dat is niet het enige dat meespeelt bij het bepalen van de offerte van stucwerk. Naast het te stucen oppervlakte, spelen de volgende factoren een rol:

  • De ondergrond
  • Het soort stucwerk (binnen of buiten)
  • De afwerking

De ondergrond

Naast dat een stucwerk offerte per m2 wordt bepaald, wordt ook de ondergrond meegenomen. Een gemetselde muur bijvoorbeeld, heeft meer materiaal en tijd nodig om de muur glad te maken dan een muur die al eens gestuct is.

Het soort stucwerk

U kunt ervoor kiezen om binnen in uw woning de muren te stucen, maar ook de buitenmuren kunt u laten stucen. Uw woning zal er dan van buiten ook glad en strak uitzien. Ook dit speelt mee bij het opstellen van een stucwerk offerte per m2.

De afwerking

Natuurlijk wordt ook de afwerking meegenomen bij het opstellen van een stucwerk offerte per m2. De goedkoopste afwerking is schilderen. Ook is deze afwerking gemakkelijk uit te voeren. Kiest u een andere afwerking? Dan gaat de prijs voor het stucwerk omhoog.

Vraag altijd voor stucwerk per m2 een offerte aan. Dan weet u waar u aan toe bent. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Comment

U e-mail adress wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*